OM OS

Denne side, Bipolar balance, er udviklet og ejet af TEVA Denmark A/S. Formålet med Bipolar balance er at oplyse om bipolar lidelse – om årsager, symptomer, hverdag og behandling samt vejlede i, hvordan de kan leve et liv i bipolar balance.

Teva Denmark A/S markedsfører originale lægemidler indenfor neurologi, respiratoriske sygdomme, cancerbehandling, smertebehandling samt flere andre terapiområder. Herudover råder Teva Denmark A/S over en stor portefølje af generiske lægemidler.

Som en global farmaceutisk leder og verdens største producent af generiske lægemidler er det vores medarbejdere, der er kernen i vores succes. Vi har kolleger i over 60 lande, der udvikler, producerer og leverer verdens største medicinskab til 200 millioner mennesker hver dag.

Teva Denmark A/S er engageret i at sætte mennesker i centrum for det, vi gør. Ved at bygge på vores stærke globale fodaftryk og udnytte vores størrelse og omfang øger vi adgang til kvalitetsløsninger inden for sundhed til millioner af mennesker rundt om i verden, så de bliver i stand til at leve et bedre og sundere liv.

Læs mere om Teva Denmark A/S her